ОБЯВИ ЗА РАБОТА      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Гимнастика за ума на бъдещи математически гении – фитнес за ума Гимнастика за ума на бъдещи математически гении – фитнес за ума Гимнастика за ума на бъдещи математически гении – фитнес за ума

Гимнастика за ума на бъдещи математически гении – фитнес за ума

Цена: 17 лв

Рейтинг на продавача: 
 3  (от 2 продажби)
Виж повече за рейтинга на продавача »

С тази книга можете да проверите уменията си в игрите с числа, логическите задачи, фигуралните пъзели и най-различни други забавни неща, с които същевременно ще упражните и мозъчните си клетки. Ще научите как функционира човешкият мозък и ще се запознаете с някои от най-големите математически умове на всички времена, като се започне с древногръцкия учен Архимед от Сиракуза и се стигне до Алън Тюринг, гениалния разбивач на кодове през Втората световна война.
Ако искате да си купите хотдог или да се срещнете с приятели в определен час, трябва да познавате числата. Накарайте числата да работят за вас и така ще покажете на какво сте способни. Само вие може да упражнявате вашия мозък!
Книгата е предназначена най-вече за деца и юноши, за да проверят уменията си в математиката и да се запалят по нея, ако до този момент по-скоро са я отбягвали.
Книгата е издадена през 2016 г., твърда подвързия, голям формат, съдържа 128 страници. Автор е Майк Голдсмит, преводач - Илия Илиев.
Книгата е нова, неползвана и отлично запазена. Получихме като подарък две еднакви книги и затова едната я продаваме.


Състояние на книгата:  Отлично

Опции за доставка:
Еконт, опция преглед, за сметка на купувача




Изпрати съобщение/запитване към продавача »
 

Търсене на книги: